Výlet na vinici.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.Tato básnička byla napsána včera. Má střípky humoru a potěší v každém bolu.
Člověk si musí ze sebe udělat legraci.
A tak píši příběh malý,
jak jsme zabloudili.
Synek volá,
že minula jsem silnici.
Šlapala jsem do bláta
a neměla opici.
Vinice je za rohem.
A syn volal, že už jedem.
V tašce víno pro tátu,
půjdu za ním v kabátu.
A pak volám doma na kočky,
že to byly otáčky.
Jako kdybych snad víno porodila.
Do blátiva. Do blátiva.
Nálada povzbudivá.
Vinicí pohoštěná.
A doma.
Kde je mobil?
Kam se poděl?
Věčně něco hledat,
můj ortel.
Mami, těstoviny zvoní.
Mě ten život pořád baví.
Piji sirup ze zázvoru.
Ať tělo nedělá rup a dolů.
Verše házím na všechny strany.
Ať ten život je shovívavý.
Mám kořínek pravý.
Notuji a opakuji.
Mě ten život pořád baví.
Mám syna, poklad pravý.
Přečteno 132x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Dejvis, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, jenommarie, Frr, Amonasr
Komentáře (6)
Komentujících (3)