Opustil
Anotace: dnešek v minulém čase
Opouští mě
a já zřejmě nepostřehla
rytmus kroků za rohem
v bláhové hřejivosti
pocitu své výjmečnosti
zatrnulo mi
bez možnosti,
nevyzvána k boji
zaslepena sebou
probuzena v propasti
průhledným se zdá být
symbol hradeb pevnosti
průhlednou se zdá být víra v přátelství
a vidina věčnosti
opustil mě,
bez varování
z obětí se vyprostil
Komentáře (3)
Komentujících (3)