zašívání ponožek spolu
s děravým obzorem
ještěže víš že jsem --
krájení věnců ticha na bludné kruhy
ligatura krve
přerývavý dech kdyby se
úbočí lesa třesknutím vynořilo z mlhy;
světlo odlité z očí zvířete
jsi znovu nastražil v blízkých korunách
do pasti hvězd
tak napjatě tu čekáš
na bolest
Bývalo tam moře, které je dnes lesem.
A vzpomínám, šel jsem tenkrát po pěšině, kde by se i slunce rádo vyhřívalo, a byla tam:
Perla.
Žádný sen..
Byla tam.
20.12.2020 04:46:15 | Now
když obzory krájí dech, s ozvěnami dálek spokojí se i pouhý povzdech...ST* :-D*
19.12.2020 18:22:30 | Frr
:) samosklopné samopasti …
bych ten konec jinak ukrojila (sama si v duchu …)
--
světlo odlité z očí zvířete
jsi znovu nastražil v blízkých korunách
do pastí hvězd
tak napjatě tu
jen čekáš na bolest
:)
26.11.2020 12:49:58 | lawenderr