Mám vás ráda všechny.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Kočky posílají básničku a já jim pomáhám trošičku.
Mám vás ráda všechny.
Na kočičí packy, tlapky.
Na kočičí svědomí.
Jsem ženská, co chytat myši neumí.
Mám vás ráda všechny.
Na kočičí chlup.
Přijdu s básní.
Cupky, cup.
Mám vás ráda všechny.
Kočky se mnou.
Píšou báseň kočkovanou.
Tak mňau do světa.
Píši, všude mňouká tapeta.
Přečteno 239x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, jenommarie, Dejvis, danaska, Frr, J's ..
Komentáře (6)
Komentujících (4)