Anotace: ...
nad hlavou mi prolétli havrani
bylo v nich tolik života
radostně křídly zamávali
netřeba bát se dálek
jen proto že jsou neznámé
vždyť ani život neznáme
nad hlavou mi prolétlo hejno havranů
letos letěli níže
zaslechla jsem své jméno
já Ti věřím,havrani jsou jedni s nejchytřejších ptáků a slyšel jsem jednoho štěkat.
01.12.2020 18:57:01 | Danger
krááá...
30.11.2020 19:38:00 | enigman
Že by příští rok cesta? :)
27.11.2020 15:53:06 | Isla
Alr kdeže...oni určitě kecali ;) Ne ne..přesně jak píše Šerý.*
27.11.2020 10:52:37 | jenommarie
Ale ano. Člověk by měl k cítit bytí-nebytí jistou pokoru. Ale, Zdeni. Havrani sice nejsou papouchové, ale jsou také pěkně ukecaný.
27.11.2020 00:56:28 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?