Bezduchá přítomnost,
rozervala duši,
bez lásky soucitu,
srdce těžce buší.
Tajemná samota,
obklopuje mysl,
života těžkosti,
nedávají vždy smysl.
Osudem pokořen,
a v nitru srdce tma,
jak růže bez trní,
bez síly odrazit se ode dna.
V hlavě jen vzpomínky,
srdce plné bolesti,
a ruce prázdné jsou.
v pokoji pelesti,
ztichlé navždy zůstanou.
V bolavé duši smutek mrazí,
když láska se náhle vytratila,
přeji hodně sil pro tuto fázi
a láska aby zas brzy Tě navštívila...
30.11.2020 23:13:19 | Emily Říhová
Emily děkuji.
Snad v této situaci,
čas odvede svou praci,
a vyléčí duši bolavou.
01.12.2020 00:24:03 | Jdarks
Čas milosrdný umí být,
šrámy pomůže zacelit,
snad v tvé duši bolavé
štěstí s láskou brzy zaplane...
Z celého srdce Ti to přeji... opatruj se
01.12.2020 16:04:18 | Emily Říhová
oprava...NITRA .
28.11.2020 23:07:58 | Jaruška
Je to velmi krásná báseň, psaná z Tvého nira, které je bolavé.
Vše časem přebolí,
rány se zahojí.
Náruč Tvá vřelá bude opět objímat
a srdce Tvé Láskou zpívat.
Ráda jsem si přečetla a ..ST..
28.11.2020 23:07:20 | Jaruška