Říkanka (ale o tobě)
Anotace: podruhé vstupuješ do mé mysli..
Jak euforie
mým nitrem plyneš.
Tak nečekaný
nevítaný
A přec doufám,
že se brzo nerozplyneš..
Rytíři,Anděli,Ďáble!
z neskutečných snů.
Snad víra má by zmizela
až do těchto dnů..
Zjevil ses
jak temný stín.
Ale celou mne ozářil
Světlo..je v tobě.
To já ti budu energií
v jakékoli době...
Bojím se..
Krása,Štěstí,Zkáza!
jednou uloupí mi tě asi.
Do té doby,
budu dál hladit ty krásné dlouhé vlasy..
Přečteno 518x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (2)
Komentujících (2)