Ještě jsem neviděla ani jednoho chlapa na nuda pláži aby se nudil..občas se nudlí..to jo..na nudu je nejlepší lék ..obout boty a vyrazit..do lesa..na hory ..chi nebo na nuda..pláž..ale ted je jestě zima..tak raději ne...mohli by se nudit ostatní..chi.. auvajz Věděla jsem že dostanu za ucho za tohle...:-)))
18.03.2007 23:59:00 | Nút