ta je opravdu nádherná.. mistrovská.. putuje přímo do oblíbených
jakoby něco mezi holanem a skácelem.. spíš obojí.. a ještě jinak
01.12.2020 22:09:54 | vojtěška
Dvě hory jsi přede mnou rozprostřela, abych je ze své jeskyně za svitu hvězd mohl obdivovat, neznaje zatím ani oheň.:)
03.12.2020 03:26:31 | Now
někteří tvrdí že svět zajde ohněm
jiní že zničí ho led
to co znám z vášně
naučilo mne
k ohni se přiklánět
však jestli se ohněm svět nezmrzačí
jsem si stoprocentně jist
že led by to také svedl
že na to stačí
29.12.2020 22:03:22 | vojtěška
Věřím, že na zničení světa stačí
když bříško je plné
a v ohni nový klacík praská,
.. jen neláska.
31.12.2020 04:37:50 | Now