alespoň ten malý kousek pravdy
o kterém si myslím
že pravdou je
si ponechám
v dobách zlých se k němu uchýlím
ostatně
jako již nesčíslněkrát
alespoň ten malý doušek lásky
o kterém si myslím
že láskou je
si uchovám
jednou až kráčet budu muset
roklí šeré smrti
temnotou její pohltit se nenechám
Hezké. Hladivé.
Nést si hluboko v sobě svůj (hřejivý) domov, kam se člověk může vždy uchýlit.
02.12.2020 18:42:19 | Kyška
Rozum a cit jedno jsou. :-) Nevěřte psycho(pato)logům, kteří vše rozřežou, ale už nechtějí dát dohromady...
30.11.2020 14:17:41 | Lighter
Malých kousků, drobných hltů ctností, scelit v patch work rozumu a citu háv. Halit se v skrytu před temnotou. Ou. To je silný, lidský motiv.
Tvá práce se mi líbí*
30.11.2020 00:16:47 | šerý
S jistými..v které věříme..mnohé překážky zvládneme. ** ST ;)
Pěkný Adventní čas Zdeničko
29.11.2020 15:16:10 | jenommarie