Advent.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.
Zapálily jsme si svíčku.
S kamarádkou.
Život vedl křižovatkou.
Porozuměním i vůlí hvězd.
Svíčka vlála adventu na počest.
Dobře, že jsi tu dnes.
Slyšela jsem včera
a zní mi i dnes.
Znělo krásně přec.
A nebe bylo plné hvězd.
Ochutnala jsem cukroví.
Přijdu brzo. I ona ví.
Tak všem dobrou neděli!
Ať jste mezi přáteli.
Je advent
a svíčka hřeje o závod,
krásnější než vodopád slov.
Svítí svíčka na věnci
a já své přání bez odříkání
pošeptala věnci.
Jsou za rohem Vánoce přeci.
Samé krásné věci.
Přečteno 180x
Tipy 12
Poslední tipující: Dejvis, Emily Říhová, enigman, Donne, Psavec, Koala, Amonasr, jenommarie, Frr, ARNOKULT
Komentáře (6)
Komentujících (4)