Co ti, milá Amiradi, jen říci: jsem tímto tvým dílkem nadšená! Moc hezky napsané, v závěru jsem si připadala jako při čtení finále nějakého velkolepého románu...
Snad bude obleva pokračovat... jak u mě, tak u tebe ;) (*ST).
30.11.2020 21:06:55 | Rozmarýna
Také v to doufám v obou případech, milá Rozmarýnko. Děkuji za pěkný komentář :)
30.11.2020 21:23:15 | Amiradi
slzy bývají vyslanci lásky...
nebo taky jak v jídle pepř a sůl,aby nám lépe život chutnal :-)
30.11.2020 11:05:38 | Danger