Anotace: Mladšímu sourozenci, kterýho poznávám až jako dospělá - po tom, co jsem vyrůstala jako jedináček.
Tedy, na prvotinu je to paráda! Zanechám zde supertip, báseň se mi opravdu líbí. Snad se ti tu, na Literu, bude líbit stejně moc :).
30.11.2020 21:01:58 | Rozmarýna
hezká poezie i s příběhem,děkuji že sem mohl číst a přeju,ať se jmenuješ jak koli,ať se Ti tu líbí a nalezneš to co tě naplňuje...
30.11.2020 11:13:27 | Danger
Krev není voda, že?
30.11.2020 10:31:49 | Donne
To je právě ta otázka. O mojí rodině to zatím bohužel moc neplatilo :D
30.11.2020 16:51:28 | nejmenujuseDaniela