Vzdorovitost
Mé stopy v námraze,
dnesky ty první jsou.
Než přijde invaze,
příběhů co sobě lžou.
Olámaný větrem věku,
omletý proudy poznání.
Před minulostí na útěku,
však prost od všeho váhání.
Zkrocený a z jiných úhlů,
pozoruji svoje zítřky.
Hladový ač plný neduhů,
trhám osudu síťky.
Mnoho žil jsem životů,
teď v srdci znovu klíčím.
Přesto neznám svou hodnotu,
když proti proudu býčím.
Zřejmě znovu z výšky spadnu,
statistika mi mi to říká.
Než však opět zcela zvadnu,
osud ve mě má protivníka.
Přečteno 158x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, R.K., Psavec, šerý, mkinka, Koala, Donne, Tomcat, ARNOKULT, ccigg
Komentáře (0)