Anotace: .,.,.
uzamčená v žádostivém těle
mluví s hadem
a v mlčení naslouchá příběhu
o znovustvoření
.,
není sama svoje
a čeká
jak to všechno jednou dopadne
vynikající, obrovské přesahy
01.12.2020 22:19:07 | vojtěška
děkuju vojtěško
03.12.2020 07:57:31 | Yry
"jak to všechno jednou dopadne... Když nabídne Ti jablko..." ;-)ST
01.12.2020 21:09:15 | Tomcat
díky, připadám si, jako ten ježek z obrázků, jak si nese domů na zádech to jablko :-)
03.12.2020 07:56:30 | Yry
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?