Povedz čo, povedz kde, povedz kedy
Všetko bude rovnaké ako vtedy,
Keď boli sme iba Ty a Ja,
Celý svet a my dvaja.
Kam sa to všetko podelo?
Čas plynie ďalej veselo...
Som tu sama a Ty tu nie si,
Smútok, žiaľ sa vo mne miesi.
Kde Ťa opäť hľadať mám,
Keď samú seba už nepoznám.
Tento príbeh šťastne skončiť mal.
Toto predsa nikto nečakal.
Budúcnosť je čierna diera.
V nej neistota sa rozprestiera
A ostáva mi už len viera
V to, že všetko dobre dopadne.
Dopadne, věř tomu :o) Pěkná báseň :o)
01.12.2020 21:32:25 | Crazymike