Takéto susedské dejchánky - hm, u vás v ulici musí byť veselo :-D
10.10.2021 19:12:48 | gallatea
U nás je veselo někdy až běda
Lahvička za lahví k ústům se zvedá
Buřty si pečeme a je nám blaho
Dřív než se rozední řeknem si Ahoj
:)
10.10.2021 19:16:31 | jondys
Až kohout zakokrhá,
to bude jejich vzpruha,
pak příjde chvíle ticha
a všech škod sčítání.
Kde králíci jsou běda,
a druhý kachny hledá
že takhle se to nedá,
pak řeší pijani.
Ten plot jim byl čert dlužen,
tak vysadili růže
a mezi nimi altán,
přesně v hranici.
Teď u jednohu krbu,
každý mastí "hubu",
blíž neměli to k sobě,
ti dva chlapíci.
:D:D
03.12.2020 18:12:54 | Dreamy
Ale ten plot je důležitej, v altánu by to nebylo ono, takhle na stojáka, to má svou poetiku, navíc jsme si na plot instalovali vkusnou poličku na lahváče a panáky :)
04.12.2020 02:19:25 | jondys