Hezké ráno.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Snažila jsem se popřát všem hezké ráno a vše hezké a tady výsledek.
Hezké ráno.
Seno. Sláma.
Ať vám nikdo nenadává!
Hezké dopoledne.
Ať všechen splín spadne.
Hezké odpoledne.
Ať padají z nebe třeba mandle.
Já po ránu dám si bábovku
a hezký den budu mít za stovku.
Tringle, tangle.
Hezký den,
i když nemáte žádné rande.
Ono se to podá
a nálada bude pohodová.
Zdraví myška,
co utekla kočce z bříška
a pozdravila Kulihráška.
A jsem zase malá holka,
co zas neví, jak tancuje se polka.
Přečteno 165x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Donne, enigman, jenommarie, ccigg, Psavec, Tomcat
Komentáře (9)
Komentujících (5)