Čo Ťa bolí, čo Ťa trápi
Na dobré sa vždy obráti.
Nebuď smutný, nezúfaj,
Šťastie svoje pokúšaj.
Všetko totiž skončí šťastne,
Smutný nikto neostane.
Život vlastné plány má
A Teba sa nepýta.
Každý deň je výzva nová,
Skúšaj prežiť zas a znova.
Spomeň si na tieto slová,
Keď Ti zase ťažko bude,
Nadýchni sa a buď v kľude.
Tak já si na ta slova příští týden xixíku vzpomenu, to je budu moc potřebovat.
04.12.2020 17:34:15 | Donne