Slunce zapadlo za střechu,
světla je míň a míň.
Večer bez tebe je zlý.
Ty si však odešla,
ty se ke mne nevracíš.
Dívám se z okna, přemýšlím,
o tobě, pro tebe, s tebou.
Bude sobota nebo prosinec,
pátého nebo zima.
Večer bez tebe je zlý.
Jednou si mi řekla:
"Chci žít sama."
Dívám se z okna, přemýšlím,
o tobě, pro tebe, s tebou.
Ulicí kráčejí lidé,
někteří patří k sobě.
Večer bez tebe je zlý.
Možno si půjdu lehnout,
možno zkusím zapomenout.
Zapomenout, však nejde.
Smutno je bez tebe.
Mé srdce matky trpí.
Bolestí puká, bez tebe.
Honzi krásná báseň, kterou píše sám Život.
ST a PPÚ...
07.12.2020 21:56:24 | Jaruška
Srdce matky nikdy nezapomene...
Moc hezké Honzi... krásný a pohodový večer :) PPÚ!*
05.12.2020 23:10:34 | Emily Říhová