Děkuji všem.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.Je to poděkování.
Děkuji všem lidem,
co mi přáli.
Byli to virtuální tátové a mámy.
Kamarád z mládí.
Psal už v pátek,
pojí nás víra a dobrý skutek.
Dceřina učitelka,
co je moje kamarádka velká.
A těm všem posílám
děkovnou báseň.
Pro vás tu jsem,
píši a stále jsem.
Nikdy nejsem sama.
Píši a sedím nad stránkami.
Jsem s virtuálními kamarádkami.
Modrý svět v rámečku.
Mě ozdobí dušičku
a potěší Jitušku.
Kočka přinesla mi šňůrku,
že nestihla myšku.
Kočky ráda mám.
O nich píši.
S nimi se usmívám.
Kamarádka, co mě ráda má.
S radostí mé básně pročítá.
Ona pozvala mě na večeři pro hodné dušičky
a já vím, že se zas těší na mé básničky.
Ona má také ráda Chorvatsko.
Je to kus světa, mořské zlato.
A tak vás všechny ráda mám
a z dálky objímám.
Děkuji i všem,
co dneska tipy mi dali.
Mé srdce načechrali.
Být tady je nadějí.
Všem opravdu děkuji.
Přečteno 255x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Donne, ARNOKULT, Psavec, jenommarie
Komentáře (10)
Komentujících (4)