Tak ty tváříš se, že nemůže se ti nic stát,
krokem vítěze dojdeš tam, kde začíná stín.
Před davem křičíš, že není čeho se bát,
v samotě za rohem upadneš přes každý splín.
Morální návyky jsou chloubou tvé vizitky,
odsoudíš bez váhání a odkážeš na fakta z úst jiných vyřčených.
Pro pobavení zesměšníš i vlastní nebohé zlozvyky,
ležící v prachu tvého stínu, zbaběle nedotčených.
Pohrdáš těmi, co v dospělém věku na kolotoči sedí,
jmění počítáš za jízdu takové atrakce.
Nevidíš, že ty jako kočovník na svůj život hledí,
bohatství nepřichází, přichází frustrace.
Text plný a uvěřitelný. Pocity i emoce se řítí v trianglu. Přenos myšlenek natstandartní.
11.11.2024 20:44:53 | mkinka