Rozárka.
Anotace: Ze sbírky Básně a fotografie v rytmu kočičí terapie a jiné peripetie, co v lidech kočka maluje a neřesti mutuje. Tato básnička byla napsána v červenci 2020.
Rozárka má cukrovku.
Bojíme se o ní trošičku.
Pije často vodičku.
Je rozverná trošičku.
Je naše kočička milovaná!
Inzulín je její záchrana
a díky němu je mezi námi.
Patří jí místečko v mé knížce
a chci o ní psát i příště.
Hladí se ráda,
to já vím,
Občas zaženu s ní i splín.
Ona mě má a já jí.
Rozárko, já Tě miluji.
Máš svých 14 let.
Stále zkrášluješ můj svět.
Přečteno 188x
Tipy 6
Poslední tipující: ARNOKULT, Amonasr, Psavec, Frr, Jeněcovevzduchukrásného, Isla
Komentáře (4)
Komentujících (3)