Plynulé vlnky
lnuly k lodním kýlům
Slunce plnilo světlem plachtoví
Vypluly čluny
sloužit vzletným cílům
Pláčou na mole lidé hladoví
Jj, válka je vůl se říká.
07.12.2020 16:23:52 | Donne
Pořád se toto bude dít a je to moc smutné..že se to děje.
06.12.2020 19:08:54 | jenommarie
Vždy se najdou nějaké ty "vzletné cíle."
06.12.2020 17:37:14 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?