Anotace: Byla tady už jednou, ale docela rapidně jsem ji pozměnila (2 sloky šly úplně pryč...), tak tady máte novou verzi...
pro Ruprechta: červánky jsou přece pokaždý, když je nebe červený, ne? :-) Zkuste ráno dřív vstávat :-)
11.03.2007 14:23:00 | lidus
a já si myslel, že červánky jsou večer...
tak jak je to?
jsem z toho prostě janek...
;o)))
11.03.2007 13:00:00 | recht
to uz je docela lepsi, ale jeste tomu zacatku chybi pointa jak jsi to usekl...
11.03.2007 10:53:00 | Maxwell z Keldu