I naverbovali do války strom
I naverbovali do války strom
ovázali ho černým flórem
kořeny spoutali konopným provazem
a vysoko do větví zavěsili nabitý samopal
Někdo se otočil
Už z dálky se dala rozeznat bílá kost
- cáry hadrů v holém větvoví
Žilami nám proudí voda
A pak zmizelo nebe
Kulkou zasažený kmen procitl
poklekl
a zakrvácené hadry se pomalu snášely k poraněným kořenům
Všichni jsme složili zbraně
Potom strom promluvil
Měl jsem pocit
že ho odněkud znám
Přečteno 334x
Tipy 18
Poslední tipující: Akrij8, Ollie, V.N.Losinský, Eru Alonnar, mkinka, Rozmarýna, lawenderr, Psavec, ARNOKULT, ccigg, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)