~~~~~~~~~~~~
Kdo si počká ten se dočká
dozví se proč přede kočka?
Přede třeba celý den
jenom v noci chodí ven.
To přede nitku na ponožky?
Prý koťatům studí nožky.
I když kočka stále přede
nitku upříst nedovede.
Na studené koťat tlapky
musíme jít koupit botky?
Ale ne.Kočky botky nechtějí
své tlapky si zahřejí.
Zasunou je pod bříško
tam je vždycky teplíčko.
A když kočku pohladíš
to jak přede,uslyšíš.
~~~~~~~~~~
Upředou si pohodlíčko..
a dostsnou teplé mlíčko.*ST
Krásná s pohodou kočičí Květuško. ;)
09.12.2020 18:12:27 | jenommarie
Jó,kočičky jsou roztomilá stvoření.....a uklízejí z poličky,stolku a tak...
11.12.2020 14:41:23 | Květka Š.