Unavený
Jsem unavený, bolí mne záda,
srdce mne bolí, nemá mne ráda.
Jsem unavený, pálí mne oči,
dny plynou a Země se točí.
Jsem unavený, nevím co je za den,
Vše se zdá být jako jeden velmi zlý sen.
Bolí mne koleno, při sedu i chůzi
Nestíhám úkoly, mám další schůzi.
Práce tu a úkol tam,
já už vůbec nic nestíhám.
Únava se dere na mou mysl,
a spolu s ní i otázka: Má to vůbec smysl?
Chci si jen lehnout a vyprázdnit hlavu,
nechat věci plynout a ztratit se v davu.
Musím jít dál a prostřílet se skrze zákopy,
už ale nemůžu, padají na mne mrákoty.
Už konečně spím, odpočinek ale nepřichází,
snad je to jen tou špatnou životní fází.
Jsem unavený...
Přečteno 201x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Donne, Rozmarýna, Tanecnice, ccigg
Komentáře (1)
Komentujících (1)