Zloděj oblohy
Anotace: Narození-----dloooouhé NIC-----Smrt /nemám momentálně svou múzu, jen odrazky/
°
sedmikrásky začly růst
na potných hrobech snů
co chvíli podepřou
rukama oblohu
s polibkem zlatavých úst
vykrojíme Slunci duhu
úsečně netečnou
obkročmo k zemi
/kde přízemní plevel se snadno vzpíná/
vyšplhám po ní
odrazem od krajiny
červená mě nezastaví
očešu hvězdy
z nočních jabloní
a zas se vrátím
s potupou umrlce
mezi cintoríny
Komentáře (2)
Komentujících (2)