Milá Lucko.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.Básnička napsána pro kamarádku. A všem Luckám tady vše nejlepší!
Milá Lucko,
vše nejlepší k svátku.
I když je doba zmatků.
Ty přála jsi mi k svátku
a já Tobě dávám báseň na oplátku.
Zdraví, poklad pravý.
Štěstí, ať také nezahálí.
A můj levandulový pytlíček
voní stále z usušených kytiček.
Tak hezký den,
ať je naladěn
jako sváteční.
Den nevšední.
Jsi duše hodná.
Žádné kamení.
Požehnání.
To přátelství praví.
Přečteno 142x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Koala, ARNOKULT, Rozmarýna, Donne
Komentáře (0)