Není důležitý, jestli se s obsahem díla ztotožňuju nebo ne. Ale musím uznat, fakt dost dost dost dobrý! TIP.
13.12.2020 19:34:37 | Koala
Zdravím tě Nerváku Míro! Tady to nemá cenu, stejně jako na poetizeru vládne tu skupina lidové tvořivosti a vzájemné mazání medu kolem hub.
Ale objevil jsem tu opravdu skvělou básnířku, nepíše moc ( tady lidé píšou stovky prázdných veršovánek ),ale její tvorba je smysluplná, opravdová poezie...
13.12.2020 11:48:23 | Lumír