Kočička.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Speciálně básnička pro Frr jako poděkování.
Kočička na mě kouká.
Sen mi hlídá.
Do víčka fouká.
Je mourovatá.
Zlatá. Zlatá.
A pod fousky si úsměv nelíčí.
Je dokonalá
a chloupky to dosvědčí.
Jen lumpárna
občas do hlavy naskočí.
Já píši příběh kočičí,
jak mi moje královna poroučí.
Jsem s ní v jednom snu.
Nejlepší myš dostanu.
A s ní život není obručí.
Přiskočí, zaječí.
A já jen ty má Či či či.
Přečteno 146x
Tipy 9
Poslední tipující: Dejvis, Rozmarýna, Psavec, Tomcat, Amonasr, Koala, Frr, ARNOKULT, Donne
Komentáře (4)
Komentujících (3)