Pozoruju tě každým dnem i nocí,
je to jako, když praská steh.
Od narození jsi v mé moci,
mávnutím ruky vemu ti dech.
Život v mrtvém moři,
zvědavost, jaká je chuť.
Něco se z hloubi noří,
na jazyku ozývá se rtuť.
Poslední dopis ve tvé schránce,
je to výzva, na exekuci těla.
Jiný příběh na další stránce,
táhne se ticho a za ním střela.