Saturn dnes ráno pokročil
vodnářské ovzduší nastolil
užili jsme si do sytosti
utaženou uzdu od vrchnosti
Za pár dní přijme Jupitera
ze Země budeme pozorovat
Betlémskou hvězdu na nebi
co nového nám chce zjevit
...snad lidství v sobě objevit?
Snad ta hvězda zářivá
lidská srdce zahřívá...
Moc hezké Vlnko :)... krásný a pohodový večer (*)
28.12.2020 21:33:37 | Emily Říhová
Maruško děkuji, také doufám, že se to snad postupně zlepší. Všechno má svůj začátek a konec tak to jinak ani nejde. Měj se krásně:-)
18.12.2020 13:53:41 | vlnka