Už se nezabiji.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.
Už se nezabiji.
Netrpím žízní.
Bolest neřekne polkni.
Ona řekne piš
a ty mě si rozdělíš.
Už se nezabiji.
Mám, kam jít.
Mám, kde najít smích.
A není to jen trik.
Jeden malý okamžik.
Otevřu srdce
a tam verše nechám jít.
A ty to uslyšíš.
A víš, že laso si nenandám.
Píšu. V slovech vše promítám.
Šťasten, když člověk v bolesti není sám.
S Tebou svůj kámen odnímám.
Přečteno 187x
Tipy 11
Poslední tipující: Bartika, Donne, Amonasr, Iva Husárková, Dejvis, Rozmarýna, Psavec, ARNOKULT
Komentáře (5)
Komentujících (4)