Believe
Věříš na karty i znamení
Ale sama sobě nevěříš
Schováváš se za cizí ramena
Aniž bys ses jednou narovnala mezi lopatkami
Zvedla hlavu
Vysunula bradu
A podívala se na svět trochu jinak
Třeba by ses přestala topit sama v sobě
Třeba bys přestala klopýtat přes vlastní nohy
Třeba bys přestala potřebovat berle v podobě mužských ramen
Protože každý další je vždycky ten pravý
Rytíř v lesklé zbroji
Která oslepuje
A brání rozumu
Aby se přihlásil o slovo
Adoptuješ cizí sny
Kvůli jednomu vytyčenému cíli
Ozdobeném slavobránou
Celá v bílém
S věncem z vadnoucích květin
Budoucnost zpečetěná v jedné odpovědi
S diamantem
Který alimenty nezaplatí
Tak se nenech ušlapat
Jako okvětní plátky růží
Které poletují zničené
Po velké slávě
Protože pojišťovna berle proplácí jen jednou ročně
Přečteno 179x
Tipy 7
Poslední tipující: Veru, Marten, Iva Husárková, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)