nic neděláš
koukáš
nemá to smysl
začal novej tejden
nic se neděje
v televizi se furt něco děje
venku je mlha, zima
budou vánoce
všude budou asi lidi
kam mám jít já?
co potřebuju já?
nikam, nic, nevim
tak půjdu zejtra
ale proč, ty vole
No jo..jsou dny a dny
týdny a týdny
a vánoce budou stejně.
Tak ať je ti líp milý Yry.
Přesto TI..přeji pohodové ssvátky.snad se to dostaví:);)
21.12.2020 22:13:45 | jenommarie