Škola a to co z nás dělá
Anotace: Krátká a trošku kritická pro náš školní život ale kdo si nekladl tyto otázky a odpovědi, nikdy nepochopil!
Den co den,
já sedím jen,
v té krabici,
kde z nás dělají opici,
my nejsme ty nejhorší,
každý se však pohorší,
když řeknu "Dobrý den".
My nevzdělaní mladíci,
počítáme rovnici,
kde X značí život můj,
a Y radši neurčuj.
Je to život bez myšlenek,
hlavně musíš něco vědět.
Komentáře (0)