Vieš kam to smeruje
Oči sa Ti otvorili
Hlava znovu verbuje
Už Tvoje posledné sily
S námahou vstávaš
Robíš krok
Obzeráš sa vôkol seba
Už prešiel rok?
Cítiš akoby to bolo včera
Keď pukol Ti sval
Skončila sa rozprávka
V hrudi rozlial sa žiaľ
Život zmysel stratil
Dni plynuli ďalej
Neostal ani jeden úsmev
Ani žiadna nádej
Oplatí sa ešte dýchať ?
Oplatí sa byť tu?
Len tak v posteli líhať
Zabíjať nudu
Ako sa vschopiť?
Ako prestať cítiť ?
Povdzte, čo mám robiť ?
Ako srdce moje vyslobodiť?
Je těžké radit v otázkách těch,
Kdo ví kde čeká tvůj šťastný břeh...
Hodně štěstí a zdraví v Novém roce, milá Xixí (*)
01.01.2021 02:08:19 | Emily Říhová
Bolest srdce je těžké zdolat..
jen začít věřit
že vše se poddá
na sebe mysli a měj se ráda
život je zkrátka
srdeční hitparáda..
jednou nás hřeje
podruhé bolí
..pocity se nám hlavou honí.
Toužíme po lásce a po pohlazení.
Dej tomu šanci..že se to změní.
Hodně štěstí a posílám obejmutí **;)
22.12.2020 08:57:57 | jenommarie
To je moc krásné Marie, děkuji! :))
22.12.2020 22:58:24 | Xixik
:) vůbec není zač..jsme na jedné modré plachetnici se spouty okének a tak je fajn i smět nahlédnout. Pěkný den TI přeji:)
23.12.2020 15:10:15 | jenommarie