Otvírá se zimní brána,
do ticha se věž nakloní.
Ze zvonů spadnou rána
jako hvězdy do jabloní
Nad štědrovečerním stolem
září slunečný křišťál medu
Smích v dětské tváři
Jablíčko za koledu
Aleluja
Ať očka štestím září nejen dětem
v srdcích radost a lásku všichni máme. Krásné vánoce všem
a TOBĚ i nejbližším tvým též **:)
24.12.2020 12:57:46 | jenommarie
Za koledu jablíčko posílám,
ať všechna přání splní se vám
nejen v tento sváteční čas
zdraví, štěstí a láska provází vás...
Tobě i celé rodině krásné svátky, Honzí (*)
24.12.2020 12:56:43 | Emily Říhová