Kočky přejí Vánoce.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Takové kočičí přání všem a s kočičím úsměvem.
Kočky přejí Vánoce,
těší se velice.
Každá mňouká jinak.
Má je každý rád.
Od rána se otírají.
Jsou chlupaté lásky.
Smějí se bez nadsázky.
A tak na kočičí chlup,
ať je všude dobře.
Mňau a dup.
Ať ryba nezaskočí
a nikdo nevrčí.
Dost řečí!
Kočky ke stromečku,
máte tam svou hračku.
Mkinka je šťastná z Ježíška,
moje hodná pacička.
Přečteno 125x
Tipy 12
Poslední tipující: Dejvis, Fany, ARNOKULT, kudlankaW, jenommarie, Psavec, Tomcat, Amonasr, Iva Husárková
Komentáře (6)
Komentujících (3)