Procházka.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.
Procházka kolem svatého Antonína.
Dominanta. Minulosti chlouba.
Duch Boží lásky tu dřímá.
A krásný stromeček!
Svítil ve své kráse
a já řekla, že nebe
raduje se.
A uvnitř Slovanský betlém
cestoval sem z dálky.
Ten dárek od sochaře.
Pyšnil se v krásné atmosféře.
Přál krásné svátky,
i když všude zmatky.
Já prosila i svatí
pro klid všem
bez rozdílu pleti i jmen.
Bez poměrů a srdcervoucích změn.
Tak ať žijí křesťanské Vánoce
a všichni z života radujme se,
ať jsme, kde jsme.
A to upřímně. Něžně. Vstřícně.
Boží dítko volá jasně.
A tak lásku do všech obydlí,
i když samota se občas usídlí.
Mějme se rádi!
My lidi!
Přečteno 144x
Tipy 11
Poslední tipující: Dejvis, ARNOKULT, Emily Říhová, Amonasr, J's .., Frr, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)