Zklamaná
Unavená
Bez citu
Nenáviděná
Černá růže, která uvadla
Bez vody
Na slunci
Zničená
Bez lásky
Černá růže, je duší mou
Vyhaslá
Bez šance
S pocitem viny
Roztříštěná na kusy
Zdá se ti nudný celý svět,
v něm rytířů a lásky není.
Za pohled nikdo nedá ti hrad,
nezahraje pod oknem: ''Mám tě rád.''
Za všechno může malá černa růže.
Tu černou růži na stůl dej,
denně jí vodou zalívej.
Čarovné poupě se otevře
a srdce láskou zaplane.
;-)ST
26.12.2020 13:01:06 | Tomcat
Tolik černoty do bílé zimy? Možná příští rok bude líp :o)
25.12.2020 19:55:36 | Crazymike