Neznámá
.
Neznám když vstoupí duše do ticha
snad ticho oddané duši
Medvídek dětství pelichá
kam poděl se netuším
Jsou slova jenž jsme řekli druhým
a patřila nám
s pohledem do slunce
v očích kruhy
únava úžasu
dekuji vteřinám
a tak jsem Času napsal dopis
kde převáží loď trpný rod
a my jsme psanci boží
do deště vykřičený sen
a tys ta kdo spí
opuštěný ostrov s nevírou
alespoň v prosinci ožij
do míst kde neznámá je duše v tichu
a já tě znovu tisknu
jak knihu srdce svého
kde dobro zvítězilo
osahej mě všude - pustím tě do svých snů
ve světě
kde je zloba trapná
a láska silou
.
.
Přečteno 183x
Tipy 25
Poslední tipující: Emily Říhová, V.N.Losinský, enigman, praetorian, Frr, ARNOKULT, Marten, Iva Husárková, Dreamy, šerý, ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)