Jazyky výčitek
plameny olizující
les vědomí
jako zmrzlinu
Úzkost
bezmoc cokoliv dělat
když čety vykácely
porost okolo
Vědomí nebude
do konce dne k použití
připomíná to fyziologické obtíže
migrénu nebo epilepsii.
Dlouhá léta
jsem budoval dům, manželství
abych je viděl
kroutit se v plamenech
Není možné najednou pojmout
všechna ta odpoledne
vyšívání, zařizování
Některé dny takové jsou a teď i ta doba, přeji ti hodně sil milý Kaji* ST :)
27.12.2020 18:06:01 | jenommarie