Anotace: ...
sytý inkout
ostrá tuha
půlnoc, jedna
sklenka, druhá
kapání kohoutku
studená večeře
tikot hodin
klepání na dveře
venku stojí
moje zítřejší já
kruhy pod očima
povídá:
,, vyser se na to,
jdi radši spát
bude to to stát za hovno
dobrou noc, pá ‘‘