Sakra, první co za něco stojí na tomto serveru, i myšlenku to má, no na 15 let dost dobry, jen tak dale, Horatius ma čich na dobré básníky, myslíl, že z tebe jednou něco bude, pokud nepolevíš a budeš psát v obdobném duchu!!!
13.03.2007 21:56:00 | Marcus Aurelius
hm zajímavé a myslím si že i kvalitní dost dobrý mě se to líbilo
11.03.2007 20:11:00 | Jsem ten kdo jsem
Vánoce že se topí v sněhu? Haha...
Tak ne, vážně, je to zajímavé a hlavně to shrnuje spoustu těch nezodpověditelných otázek.
11.03.2007 19:57:00 | lidus