"je tu někdo vzhůru
kdo loví noční můru"?
.,
"ano já s pouhou skutečností
teď v náručí jiné ožívám"
,.
a ta parodie posledního soudu
na mě v záchvatu úzkosti
z nesmrtelné abstrakce
mává účtem před očima
a potichounku se ptá
jestli budu platit
nebo ještě posedím