Po ránu.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.
Po ránu.
Pár veršů z nebe ukradnu.
Já vím, že nebudu za dámu.
Potkám hejno havranů.
A pak poprosím
o odpuštění,
i když není posvícení.
Kliky háky, caky paky.
Požehnám i černé ptáky.
I Ti jsou Boží tvoření.
Milá Eva,
kdysi neřešila
jejich páření.
A tak slova letí
z ráje do ráje.
A moje hlava
jenom přestupní stanice je.
A tak vystupte slova, prosím.
Na papír napsat vás zkusím.
Je dobré klima.
Načechraná peřina.
A do lidských příbytků těšte se.
Mkinka vás tam donese.
Přečteno 163x
Tipy 16
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Iva Husárková, Dejvis, Psavec, Holis, kudlankaW, enigman, ARNOKULT, Frr, ...
Komentáře (9)
Komentujících (5)