vánočka jak zaplétání příliš volných konců
oratorium kočičích střech
milencům na rozestlanou dobu
teď dýchat na sebe dáváš
pro zahřátí
snad je to jen
bezejmenná
tíha rukou v šálku světla
vetché rýhy lomů
na dno svlékáš
koráb domu
a dech
vitráž
jak pokus
o ozdobu
Líbí se mi.
30.12.2020 18:42:58 | Philogyny
To tak na mě dýchlo
až mi to pomalovalo okna.
Přeji TI krásný večer Vojtěško* ST ;)
29.12.2020 22:30:18 | jenommarie